Pagini

marți, 24 mai 2011

Parfumele 100% naturale... by Diana

Ma chinui de ceva timp sa fac aceasta postare dar lenea (ups) si lipsa de timp m-au impiedicat...
Uite ca acum Gabi de la manie.ro organizeaza un concurs de promovare handmade si m-am gandit ca este un prilej excelent sa fac postarea si sa si particip la concurs.
Am participat si la concursul organizat pe blogul Carmelcutzei, dar nu am castigat premiul cel mare. Poate de data aceasta norocul va fi de partea mea *smile*. Ce vreti, sunt perseverenta?!

Intre timp mi-am achizitionat primul parfumel creat de Diana: Inception. Love at first smell! Este intr-un mare fel acest parfumel. Amestec de uleiuri esentiale de patchouli, scortisoara, portocala... o adevarata desfatare de mirosuri orientale. Parca ma transform cand il port... sunt mai sigura pe mine, mai senzuala, mai misterioasa... trebuie doar sa-l incerci pentru a intelege despre ce vorbesc. Nu pot decat sa o felicit pe Diana pentru reusita ei.
Ca sa nu va mai spun despre prezentare: am ramas placut surpinsa cand am primit coletul si am vazut cat de frumos si atent impachetat era parfumelul. Chiar nu ma asteptam, mai ales ca este la inceput de drum. Si nu vine singur, ci impreuna cu alte mostre de parfum etichetate cu grija si frumos mirositoare. Ce mai, marketing curat!

Bravo, draga mea!

2 comentarii:

  1. Multumeeesc, honey ! Esti de nota 10 ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt moarta dupa parfumuri, as fi curioasa sa le incerc si eu. Poate cand ma intorc in tara :).

    RăspundețiȘtergere