Pagini

joi, 16 decembrie 2010

Green World

Ca tot vorbeam in posturile trecute despre cum am descoperit eu fetele care fac sapunuri, creme de corp si alte minunatii, azi va povestesc depre prima mea descoperire, Jovis. Cu greu m-am putut decide ce sapun sa comand de la ea. Pai cum sa ma hotarasc eu ce sapun sa comand cand imi venea sa le iau pe toate, asa bine aratau in poze. In realitate arata si mai bine, plus ca miros demential... l-am ales pe cel cu scortisoara si portocala. Yummyyy!!!

Nu pot sa va descriu senzatia de rasfat pe care a simtit-o pielea mea la atingerea sapunului...Vi-l recomand din toata inima!
Pe langa sapun am mai comandat si unt de shea si de cacao... de care pielea mea nu se mai satura, din care trebuie sa mai comand pentru ca se cam termina.
Si am primit cadou sapunul The Purifier, cu argila si carbune medicinal, pe care sotul meu si l-a insusit, spunand ca si asa nu miroase prea tare si mie sigur n-o sa-mi placa. Am aflat ulterior ca el de fapt il incercase si i-a placut senzatia de "scratch" pe care o da sapunul.
Iti multumesc, Jovis!

(fotografiile apartin Jovis)

2 comentarii: