Pagini

luni, 27 iunie 2011

For the weekend - movie "The Lake House"

Recomandarea de vinerea trecuta vine cu intarziere pentru ca n-am avut timp. Scuza jalnica, stiu, dar adevarata. Ma pregatesc de concediu si am avut o groaza de chestii de rezolvat inainte de a pleca.

Deci recomandarea pentru weekend-ul trecut si inca 2 weekend-uri de acum incolo (cand eu voi fi pe meleaguri insorite, plaja, balaceala, alea, alea...) este: "The Lake House".

"The Lake House" este o drama romantica din 2006, ce-i are ca protagonisti pe  Keanu Reeves (arhitectul Alex Wyler) si Sandra Bullock (dr. Kate Forster). Suntem in 2006 si Kate, dorind sa faca o schimbare, se hotaraste sa paraseasca Illinois-ul unde si-a terminat rezidentiatul si sa se mute in Chicago pentru a lucra la un spital mult mai mare. Un sigur lucru regreta ca lasa in urma: casa de langa lac in care a locuit in ultimii doi ani. Asa ca, se hotaraste sa lase o scrisoare de bun venit in cutia postala adresata viitorului chirias in care sa-i spuna ca s-a simtit foarte bine in casa si spera ca si el se va simti la fel.
In 2004, Alex se hotarasate sa cumpere casa de langa lac pentru ca, intr-un fel inexplicabil, il atrage. Poate si pentru ca a fost construita de tatal sau, care nu i-a fost niciodata aproape, punand cariera inaintea familiei. Desi pare sa nu fi fost locuita de ani buni, pentru arhitectul din el este o provocare sa o restaureze.
Si primeste scrisoarea pe care Kate o lasa in cutia postala viitorului chirias. O scrisoare scrisa doi ani mai tarziu. Asa incepe povestea lor de dragoste, prin scrisori trimise la doi ani diferenta, scrisori din care isi dau seama ca sunt facuti unul pentru celalalt, scrisori in care isi povestesc viata, dezamagirile, frustrarile si visele. Asa ia nastere o iubire care nu tine cont de timp si spatiu, o iubire ca'n filme.
Pana cand se hotarasc sa se intalneasca in timpul ei, in 2006. Doar ca el nu vine la intalnire si totul in jurul ei se naruie. Chiar daca Alex o asigura ca sigur a intervenit ceva important, ea prefera sa rupa orice legatura cu el.
Doi ani mai tarziu, in 2006, il gasim pe Alex un arhitect stralucit care are propria firma de arhitectura impreuna cu fratele lui.
Doi ani mai tarziu, in 2008, o gasim pe Kate, logodita cu fostul ei iubit, in cautarea unei firme de arhitectura pentru amenajarea casei in care urmau sa se mute. Soarta face ca ea sa faca o programare chiar la firma lui Alex.
Va las pe voi sa descoperiti ce l-a impiedicat pe Alex sa vina la intalnire. Si sa aflati finalul filmului.

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu