Pagini

marți, 2 noiembrie 2010

Reteta de Poveste...

Se ia un EL si o EA si se combina intr-o relatie amoroasa vreme de... sa zicem 5 ani. Reteta e dulce-amara, placut condimentata, pentru a mentine vie flacara iubirii.

Traiesc o mie de clipe imperfecte si-si pun o mie si una de intrebari, alearga in cerc dar se intalnesc mereu in acelasi punct, se plimba prin Gradina Botanica primavara si se saruta in ploaie toamna, petrec noaptea dintre ani in tren si'n verile toride se ascund de soare in valurile marii, se tin in brate si-si spun noapte buna cu un sarut apasat pe gura...

EA este o romantica incurabila, EL cu picioarele pe pamant, EA este o visatoare, EL o tine ancorata de realitate, EA are planuri marete, EL viseaza doar cand doarme.

Vreme de aproape 5 ani EL o tot cere de nevasta, dar EA il tot amana pentru ca stie ca nu va face pasul doar pentru ca trebuie, pentru a "intra in randul lumii". Asa ca EA face rost de actele necesare si, fara sa-i spuna si lui, se prezinta la Starea Civila pentru a rezerva in ziua de 20 Octombrie 2010, fix ziua cand implinesc 5 ani, 10 minute sa spuna DA. Din pacate, n-a iesit surpriza, pentru ca a fost nevoie de semnatura lui la depunerea actelor, asa ca au ales ziua de 23, Sambata, pentru a putea avea alaturi prieteii si familia.

A fost o zi incarcata de emotie si iubire, soare si flori, sampanie si zambete, familie si prieteni... cea mai frumoasa zi din viata noastra.

TE IUBESC, SOTUL MEU!

Un comentariu: